Wellness in België

U goed voelen in uw vel is belangrijk. Onder de druk van stress op het werk en van de dagelijkse huishoudkarweitjes vergeten we vaak tijd voor onszelf te nemen.

Naar de spa!

Laat wat stoom af en verwen uzelf: ga eens langs in een spa en ontspan tijdens een lichaamsverzorging met essentiële oliën.

En ook in een schoonheidssalon geniet u van een deugddoende verzorging.

Manicure, kapsel, vergeet de essentie niet

Maak voor een langdurig verzorgde look een afspraak voor een manicure in een nagelstudio of spring eens binnen bij de kapper (dameskapper, herenkapper of kinderkapper). Op zoek naar een blijvend effect? Waag u dan aan een tatoeage of piercing.

Test en varieer verschillende parfums, zepen, toiletproducten of andere schoonheidsproducten. In een parfumerie krijgt u professioneel advies.

Bewegen om te vermageren en om u goed te voelen

Aan sportactiviteiten doen is zonder twijfel de meest efficiënte manier om in harmonie met uw lichaam te leven. Na een verkwikkende sessie in de fitness of in een gymzaal voelt u zich ontspannen, relaxed en beter in uw vel.

Hebt u geen zin om u te verplaatsen of vast te hangen aan een bepaald tijdstip, dan kunt u ook enkele sportartikelen kopen om in alle rust thuis te sporten.

Vergeet tot slot ook het welzijn van uw viervoeter niet. Zelfs als u geen fan bent van het hondenkapsalon is er eenvoudige dierenverzorging die u zelf kunt doen. Want als uw trouwe partner goed in zijn vel – of beter, vacht – zit, dan maakt hij u ook gelukkig.