Mis geen enkele

wedstrijd van 1207

Schrijf u in op

de newsletter

De wedstrijdzone van 1207

Speel mee met 1207, Skynet en nog vele anderen!

Win een dvd van 'De Premier', een film van Erik Van Looy met Koen De Bouw!

Doe mee met onze wedstrijd en win een dvd van ‘De Premier’, een spannende film van Erik Van Looy met Koen De Bouw, Charlotte Vandermeersch en Dirk Roofthooft en Stijn Van Opstal.

Doe nu mee

Win een dvd van Oliver Stone's 'Snowden'!

Doe mee met onze wedstrijd en win een dvd van Snowden, een film van Oliver Stone over het grootste spionageschandaal in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Doe nu mee

Win tickets voor Matsukaze

'Yuya en Matsukaze zijn als een kom rijst', luidt een Japans gezegde, wat suggereert dat je deze beide meesterwerkjes uit het no-theater net zo min beu wordt als het eten van rijst... Matsukaze is de derde opera van Toshio Hosokawa.

Doe nu mee

Win sponsoring voor jouw team!

Op zoek naar sponsoring voor jouw team? Proximus steunt nu ook amateurclubs voor een bedrag van 750 euro. Er is slechts één voorwaarde: het logo van Proximus moet op jullie truitjes staan.

Doe nu mee

Win een Samsung Galaxy A3 (2017)!

Zin in een nieuwe smartphone? Eentje met de nodige allure? Neem dan deel aan deze wedstrijd en win een handige en elegante Samsung Galaxy A3 (2017)!

Doe nu mee

SundanceTV lanceert zijn Kortfilmwedstrijd 2017, in samenwerking met Proximus

SundanceTV lanceert de 4e editie van zijn jaarlijkse Kortfilmwedstrijd. De winnende film wordt uitgezonden op SundanceTV en in juni vertoond op het Sundance Film Festival in Londen.

Doe nu mee

Win een heerlijk gastronomisch weekend, met Proximus TV en Food Network!

Zin om jezelf eens lekker in de watten te laten leggen tijdens een gastronomisch weekendje weg? Doe mee met onze wedstrijd!

Doe nu mee

Doctor Strange haalt jouw boekenkast overhoop: win een collectie Marvel strips!

Ken je Doctor Strange al, de nieuwe superheld uit het Marvel universum? Win een leuk prijzenpakket van deze film, inclusief een collectie van de leukste Marvel strips!

Doe nu mee

Win tickets of een VIP-ervaring voor Daydream

Op 7 en 8 april strijkt het Daydream Festival weer neer in de Lommelse velden. Vooral liefhebbers van electro, house en hardstyle weten het feestje, dat elk jaar meer volk lokt, wel te smaken.

Doe nu mee

Win een Huawei Nova!

Deze smartphone heeft een verfijnd design, beschikt over een uitstekende camera voor mooie en scherpe foto’s en levert krachtige prestaties!

Doe nu mee

Schrijf u in op onze newsletter en maak
kans op fantastische prijzen met
de wedstrijden van 1207

All-inreizen, hippe citytrips, vluchten naar Europese bestemmingen, tickets voor de
mooiste nationale en Europese voetbalmatchen, videogames…
en nog veel meer verrassingen!

Geboortedatum*
* Alle velden zijn verplicht