Mis geen enkele

wedstrijd van 1207

Schrijf u in op

de newsletter

De wedstrijdzone van 1207

Speel mee met 1207, Skynet en nog vele anderen!

Win Black & White Night 30 van Roy Orbison op cd/dvd

De tijd staat niet stil: zo zal het in 2018 dertig jaar geleden zijn dat Roy Orbison ons ontviel. Om de dertigste verjaardag van z’n beruchte comebackconcert in de Coconut Grove Club te Los Angeles in de kijker te zetten pakt platenlabel Legacy Recordings uit met ‘Black & White Night 30’, een album met een compleet herwerkte versie van het legendarische optreden, beschikbaar als cd/dvd of cd/Blu-Ray.

Doe nu mee

Win tickets voor TEDx

Technologiefreaks en creatieve geesten blazen op 6 maart verzamelen in Brussel voor TEDx. De roemruchte conferentie ging in 1984 voor het eerst door in Californië en later moesten ook Berlijn, Parijs en Den Haag eraan geloven.

Doe nu mee

Win een duoticket voor de Casablanca-avond van Klarafestival!

Op 12 maart om 19u speelt het Brussels Filharmonisch Orkest o.l.v. Dirk Brossé live de soundtrack bij een vertoning van de film 'Casablanca' (1942) van Michael Curtiz. Deze absolute klassieker, met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman in de hoofdrollen, bevat een schat aan iconische scènes...Wij geven 5 duotickets weg voor deze unieke avond!

Doe nu mee

Win een duoticket voor de Oscar-genomineerde film ‘Lion’!

Vanaf 22 februari kun je in de bioscoop kijken naar het prachtige drama ‘Lion’, dat onlangs zes Oscarnominaties in de wacht sleepte. Win hier een duoticket!

Doe nu mee

Neem deel aan de Casablanca-wedstrijd en win 2 hotelovernachtingen in Parijs!

Op 12 maart speelt het Brussels Filharmonisch Orkest o.l.v. Dirk Brossé live de soundtrack bij een vertoning van de film 'Casablanca' (1942) van Michael Curtiz. Deze absolute klassieker, met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman in de hoofdrollen, bevat een schat aan iconische scènes...

Doe nu mee

Win een Bongobon ‘Familieweekend’ en ga op avontuur, dankzij Disney’s ‘Peter en de Draak’!

Vanaf woensdag 15 februari kun je Disney’s ‘Peter en de Draak’ huren in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Speciaal voor die gelegenheid geven wij drie Bongobonnen ‘Familieweekend’ weg!

Doe nu mee

Win een reischeque en treed in de voetsporen van Tom Hanks in ‘Inferno’!

Op 24 februari kun je in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV de spannende en mysterieuze thriller ‘Inferno’ huren. Om dat te vieren, geven wij samen met Sony Pictures een mooie reischeque weg! Om - net als Tom Hanks - de wereld te redden, of gewoon ergens te genieten en een terrasje te doen…

Doe nu mee

Win sponsoring voor jouw team!

Op zoek naar sponsoring voor jouw team? Proximus steunt nu ook amateurclubs voor een bedrag van 750 euro. Er is slechts één voorwaarde: het logo van Proximus moet op jullie truitjes staan.

Doe nu mee

Schrijf u in op onze newsletter en maak
kans op fantastische prijzen met
de wedstrijden van 1207

All-inreizen, hippe citytrips, vluchten naar Europese bestemmingen, tickets voor de
mooiste nationale en Europese voetbalmatchen, videogames…
en nog veel meer verrassingen!

Geboortedatum*
* Alle velden zijn verplicht