Mis geen enkele

wedstrijd van 1207

Schrijf u in op

de newsletter

De wedstrijdzone van 1207

Speel mee met 1207, Skynet en nog vele anderen!

Win een dvd van de mooie animatiefilm ‘Ballerina’!

Wil jij een dvd’tje winnen van Ballerina, een leuke animatiefilm over een meisje dat ervan droomt danseres te worden? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans!

Doe nu mee

Beleef Club Brugge - Zulte Waregem vanop de eerste rij!

Op speeldag zes speelt Club Brugge zijn derde thuismatch in Play-Off I tegen Zulte Waregem. Jij kan de wedstrijd misschien wel op een unieke manier beleven!

Doe nu mee

Win de geweldige Samsung Galaxy A5 (2017)!

Samsung weet hoe het geweldige smartphones moet bouwen. Dat bewees de Zuid-Koreaanse gigant al meerdere malen en deze stof- en waterbestendige Galaxy A5 is geen uitzondering op de regel.

Doe nu mee

Win een dvd en pop van de nieuwe film ‘Barbie Video Game Hero’!

Barbie is weer te zien in een nieuwe film, en dat vieren we met een leuke wedstrijd. Win een dvd én een pop van 'Barbie Video Game Hero'!

Doe nu mee

Beleef Club Brugge - Oostende vanop de eerste rij!

Op speeldag vijf speelt Club Brugge zijn tweede thuismatch in Play-Off I tegen KV Oostende. Jij kan de wedstrijd misschien wel op een unieke manier beleven!

Doe nu mee

Win elke dag een nieuwe Star Wars-prijs, 40 dagen lang!

Proximustv.be en Skynet verwennen de surfers! Ter gelegenheid van de release van “Rogue One: A Star Wars Story" in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV én van de 40ste verjaardag van de Star Wars-saga, kan je vanaf zondag 16 april elke dag een uitzonderlijke Star Wars-prijs winnen !

Doe nu mee

Win VIP-tickets en beleef Groezrock met je vrienden

Op 29 en 30 april vormt het pittoreske Meerhout alweer het decor voor Groezrock. Liefhebbers van ska, hardcore en punk mogen dat heuglijke gebeuren absoluut niet missen. Daarom hebben we bij Proximus onder meer 30 VIP-tickets in onze schuif liggen.

Doe nu mee

Fotowedstrijd ‘Avonturen aan zee!’

Stuur ons je mooiste foto van je avonturen aan zee en maak kans op een Bongobon ‘Sensatie’ of ‘Familie’, een speelgoedpakket of goodies van Vaiana!

Doe nu mee

Win de gloednieuwe en fantastische Huawei P10!

Het nieuwste vlaggenschip van Huawei werd onlangs gelanceerd op het Mobile World Congress in Barcelona en is nu beschikbaar in België.

Doe nu mee

SundanceTV lanceert zijn Kortfilmwedstrijd 2017, in samenwerking met Proximus

SundanceTV lanceert de 4e editie van zijn jaarlijkse Kortfilmwedstrijd. De winnende film wordt uitgezonden op SundanceTV en in juni vertoond op het Sundance Film Festival in Londen.

Doe nu mee

Schrijf u in op onze newsletter en maak
kans op fantastische prijzen met
de wedstrijden van 1207

All-inreizen, hippe citytrips, vluchten naar Europese bestemmingen, tickets voor de
mooiste nationale en Europese voetbalmatchen, videogames…
en nog veel meer verrassingen!

Geboortedatum*
* Alle velden zijn verplicht