Shopping in België

Zin in een dagje shopping?

Bij het woord ‘shopping’ denken de meeste vrouwen meteen aan textiel, tricot en co.: kleding, ondergoed, werkkledij, leer, bont, mantelpakjes, foulards… De keuze is groot!   

En winkels zijn er genoeg: Kledingwinkels, dameskledingwinkels, kledingwinkels – huwelijk en ceremonie, schoenwinkels, winkel voor lederwaren …

Doe daar nog eens accessoires bovenop, zoals schoenen, hoeden, mutsen of ga langs bij een juwelier … je zou van minder een ‘serial shopper’ worden.

Maar we vergeten natuurlijk ook de mannen en kinderen niet. Die kunnen terecht in hun eigen speciale winkels, zoals herenkledingwinkels en kinderkledingwinkels, of speelgoedwinkels.

Hebbedingetjes voor volwassenen vindt u dan weer eerder in computerwinkels, Hifi winkels, telecomwinkels, fotografiewinkels en fietsenwinkels.

Of laat u informeren over informatica diensten of telecommunicatie diensten.

Hebt u iets nodig buiten de normale openingsuren? Dan vindt u het wel in een nachtwinkel.

Huishoudtoestellen, meubels, interieurdecoratie… alles voor uw woning!

De buitenkant van uw woning verfraaien, dat kan met een ruime keuze aan tuinartikelen. Voor uw interieur vindt u in huishoudwinkels alles wat u nodig heeft in het dagelijkse leven. En meubelwinkels of tweedehandswinkels hebben de onmisbare dingen om u echt thuis te voelen. Daarna is het de beurt aan uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Ga maar eens langs in een linnenwinkel, naaiwinkel of drogisterij. En vergeet zeker geen mooi ruikertje bloemen op tafel te zetten van de bloemist om de hoek.

Om u helemaal veilig te voelen, ontbreekt er misschien nog een trouwe viervoeter in huis? Uw beste vriend vindt u in een dierenwinkel. Radicalere oplossingen vindt u dan weer in de wapenwinkel.