Restaurants & Bars in België

Honger als een paard maar geen zin om te koken? Het ideale moment om op restaurant te gaan. Alleen, onder vrienden of met het hele gezin, het is altijd leuk om de keuken van grote chefs te ontdekken en bediend te worden met de glimlach.

Steak-friet of spaghetti?

Restaurants genoeg in België: Zin in een regionale specialiteit? Kies dan één van de vele Belgische restaurants. Wie van vlees houdt, zal moeilijk kunnen weerstaan aan een lekkere steak-friet in een grill restaurant of in een brasserie. Aan de kust is het dan weer heerlijk genieten in een vis en zeevruchten restaurant. En als u het liever wat lichter houdt, geen paniek, dan vindt u vast en zeker uw zin in één van de talloze vegetarische restaurants.

Maar ook aan de fans van “junkfood” is gedacht: Quick, McDonald’s… een snelle fastfood hap gaat er altijd in. Probeer ook eens een kebab, dürüm of gyros in één van de vele pita restaurants. En voor die fameuze “mitraillette” of “frikandel” van bij ons is er maar één adres: de frituur!

Verkiest u andere culinaire specialiteiten?

Als u wilt smullen van de specialiteiten van onze buren, dan is een Frans restaurant zó gevonden. Liever pasta, pizza of antipasti? Dan is een Italiaans restaurant of pizzeria u op het lijf geschreven!

Zoekt u het liever wat verder, dan zijn Aziatische restaurants vast en zeker uw ding: een Japans restaurant, Vietnamees restaurant, Chinees restaurant, Thais of Kantonees restaurant. Ontdek de exotische smaken van deze gereputeerde keukens.

Tot slot zijn er ook nog heel wat andere specialiteiten die u zullen verrassen. Wat dacht u van een Grieks restaurant, een Indisch restaurant, een Marokkaans restaurant of een wok restaurant?

Levering aan huis!

U kan ook allerlei soorten maaltijden laten leveren aan huis. Of bestellen bij een traiteur, als u echt geen zin hebt om zelf te koken.

Na de maaltijd, een gezellige afterparty

Niets zo leuk als na een heerlijke maaltijd nog even afzakken naar een bar voor een Belgisch biertje, een speciaalbier, een cocktail of een shotje sterkedrank. De nacht is jong! 

Wie het liever wat kalmer aan doet, kan ook lekker gaan ontspannen met een lekker kopje thee in een tearoom.

Lees meer op de blog van 1207

De grote comeback van de hotelbar