Ontspanning in België

Te veel werk, verplichtingen of problemen? Vergeet dan niet op tijd te ontspannen. Er gaat niets boven een buitenactiviteit om even stoom af te laten.

Tennissen, paardrijden, fietsen of voetballen?

Een voetbalmatch met vrienden, een paar baantjes in het zwembad, een balletje slaan in een tennisclub, een fietstochtje, een ritje te paard in een manege of een beetje joggen… De keuze is eindeloos.

Molière of Picasso?

Als u niet echt sportief bent, dan zijn culturele activiteiten misschien meer uw ding. Liefhebber van theater? Ontdek dan de vele zalen in België en geniet van een klassieker of van een modern toneelstuk. De artiesten hebben heel wat talent in huis. Of misschien houdt u meer van de denkbeeldige wereld van de film? Duik dan onder in de cinema: een gigantisch scherm, indrukwekkende geluidseffecten en vooral een emmer vol popcorn! Geniet u liever van de 7de kunst thuis? Ga dan snel langs in de dichtstbijzijnde videotheek en huur een film.

Een avondje uit met vrienden

Op de tweesprong van sport en bioscoop staat het onvermijdelijke bowling. Ideaal voor een leuke groepsactiviteit. Gaat u met een kleine groep uit? Spreek dan af in een biljartzaal voor een spannend onderonsje.

Op zoek naar een leuke activiteit in de winter? Dan is de ijsbaan altijd een schot in de roos. In de zomer zijn vooral pretparken populair.

Kunstliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan de kunstcollecties in de vele musea en galerijen.

Bewonder de creaties van kunstschilders en beeldhouwers zonder te kopen. Wilt u toch een kunstwerk in huis halen? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij de veilinghuizen of antiquairs. En wie een passie heeft voor foto’s, kan zich lanceren in de fotografie. Met wat basismateriaal maakt u al heel mooie dingen.

Saturday Night Fever

De bloemetjes buitenzetten met vrienden? U eens helemaal laten gaan in het nachtleven? De discotheek roept!

Let wel op dat u niet al uw geld verliest met een kansspel wanneer u een glaasje teveel op hebt.

Lees meer op de blog van 1207

Schrijven over muziek… een passie


 
Bel 1207 voor een gepersonaliseerde zoekopdracht. Onze operatoren helpen u
met plezier, 24u op 24!