1207 mobile, altijd bij de hand


Snel vinden

Vind de gegevens van een persoon, vakman, bedrijf of overheidsdienst in België. Vul gewoon een naam of activiteit en een plaats in. U ziet meteen de resultaten.

 • Naam, adres, telefoon
  vinden


  De grootste databank van het land, dagelijks bijgewerkt om namen, adressen en telefoonnummers te vinden, waar u ook bent.

 • Hier (geolokalisatie)
  vinden

  Op basis van uw positie toont de geolokalisatiefunctie van 1207 u de dichtstbijzijnde winkels en aanbiedingen. Deze functie toont u in een oogopslag waar u zich bevindt op de map en stippelt heel eenvoudig een reisroute uit.

 • Een vakman
  vinden

  1207 is het informatiekanaal bij uitstek om een vakman, zijn gegevens en allerlei info over zijn activiteit te vinden: aanbiedingen, openingstijden, een link naar zijn website.

 • Een particulier
  vinden

  1207 is eveneens hét informatiekanaal om gegevens van een particulier te vinden. Daarenboven biedt 1207 u nog heel wat andere diensten, zoals de mogelijkheid om, dankzij onze mailbox-service, een spraakbericht achter te laten op een niet vermeld gsm-nummer.

Vinden in de buurt

Activeer de gps-functie (geolokalisatie) van uw smartphone, zonder te vrezen voor uw privéleven. U vindt de gevraagde informatie in functie van uw positie: zoals de dichtstbijzijnde apotheek of een leuk restaurantje in de buurt.

Vinden Op telefoonnummer

U hebt een onbekend telefoon- of gsm-nummer* bij de hand? Geen probleem! Vind makkelijk de bijbehorende persoon, vakman, onderneming of overheidsdienst.
*Zolang het een vermeld
nummer is

Vinden per categorie

Preciseer de gezochte activiteit en vind met één klik, als u gebruik maakt van geolokalisatie, de dienst die u zoekt. 24 categorieën, zoals huisartsen of kappers, zijn voorgeselecteerd met een icoontje zodat u ze nog sneller vindt.

Een nuttig telefoonnummer vinden

Van zodra een pagina is geladen, hebt u via de link “nuttige nummers” toegang tot de belangrijkste noodnummers, zoals de brandweer
of Card Stop. Maar ook de telefoonnummers van de
belangrijkste vervoersbedrijven
zoals de NMBS, Brussels Airport, …

Vinden en sorteren

1207 helpt u een vakman of activiteit te kiezen. U kan de resultaten van een zoekopdracht sorteren op “1207 suggesties”, op alfabetische volgorde of op afstand (als geolokalisatie actief is).

Gedetailleerde resultaten

Voor elk resultaat krijgt u, naast het gebruikelijke telefoonnummer en adres, ook toegang tot andere nuttige details zoals de ligging op een kaart en voor sommige professionals: e-mail, website, openingstijden, …

Een bericht achterlaten

Wilt u iemand contacteren van wie het gsm-nummer niet gepubliceerd is? Dankzij de Mailbox-service van 1207 kunt u hem een spraakbericht achterlaten. Meer dan 3 miljoen gsm-nummers zijn toegankelijk via deze dienst.

Map en reisweg

Bekijk* de resultaten van uw zoekopdracht meteen op een gedetailleerde kaart via Google Maps. Via Google Navigation wordt uw positie bepaald en wordt u automatisch begeleid* naar uw bestemming dankzij de gps-functie van uw smartphone.
*Alleen beschikbaar op smartphones die zijn uitgerust met Google™ applicaties

Vinden en delen

Deel de resultaten van uw zoekopdrachten* meteen op Facebook en Twitter via uw smartphone. Of forward ze via mail.
*Uw Facebook-, Twitter- en e-mailaccounts moeten geconfigureerd zijn op uw smartphone.

Altijd de juiste info vinden dankzij de 1207-operatoren

Vindt u de informatie niet die u zoekt? Geen probleem, bel ons gewoon! Bij 1207 staan onze operatoren elke dag voor u klaar, 24u/24.

Uw contacten bewaren*

Sla de resultaten van uw zoekopdracht op 1207 meteen op als een visitekaartje in het telefoonboek of de adressenlijst van uw smartphone. Met één enkele klik!
* Alleen beschikbaar in de app 1207.be

Uw favorieten beheren*

Sommige informatie komt altijd van pas. Houd ze bij de hand door uw recentste zoekopdrachten te bewaren via de functie Favorieten*. Met één enkele klik!
*Alleen beschikbaar met de app 1207.be

Meer weten?

Bekijk onze FAQ hier..