1207 Business Store

De zichtbaarheid van uw merk, bedrijf of handel op het web

Het web heeft niet enkel ons leven, maar ook onze handelspraktijken volledig ondersteboven gehaald. Een merk, een bedrijf of een handel
allen moeten ze aanwezig zijn op het web om in contact te blijven met hun klanten en hun prospecten.

De sites www.1207.be en www.1307.be behoren tot de meeste bezochte sites in België (meer dan 1,5 miljoen bezoeken per maand en 4.700.000 bezochte pagina's per maand). Ze bieden aan professionals een waaier aan oplossingen om hun zichtbaarheid op het web te verhogen.
Elke oplossing beantwoordt aan hele specifieke noden:

  • Bekendheid verzekeren
  • Imago ontwikkelen
  • De aandacht vestigen op een actie, een lancering
  • Een relatie opbouwen met klanten en prospecten
  • Verkoopsondersteunende tools ter beschikking stellen

 

Opgepast voor ‘valse gidsen’

1207 heeft vernomen dat zogeheten spookbedrijven van tijd tot tijd kandidaat adverteerders contacteren via e-mail of per post  voor  de inlassing van betalende publicitaire vermeldingen op websites of in papieren of elektronische gidsen die nooit gepubliceerd worden.
Deze bedrijven zijn vaak in het buitenland gevestigd, met name in Liechtenstein, opereren als postbusbedrijven en vermelden meestal geen concrete contactgegevens zoals een Belgisch adres of telefoonnummer.
1207 en de andere Belgische uitgevers van papieren en elektronische gidsen veroordelen deze praktijken omdat ze de hele beroepssector in diskrediet brengen.
1207 vraagt daarom aan de adverteerders om zeer voorzichtig te zijn wanneer ze benaderd worden door mogelijke oplichters.
Raadpleeg in geval van twijfel  de site van het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie: op zijn site actualiseert het BIPT regelmatig de lijst met de officieel erkende uitgevers van papieren en/of elektronische telefoongidsen (http://www.bipt.be/nl/operatoren/telecom/netwerken-diensten/telefoongidsen).

<