Banken & Verzekeringen in België

Preventief verzekerd

Om kopzorgen te vermijden, kunt u maar best niets aan het toeval overlaten. In het dagelijkse leven is een verzekering een prima manier om catastrofes te voorkomen. Er bestaan persoonsverzekeringen (zoals de levensverzekering) en verzekeringen voor schade (zoals de onderlinge verzekering). Of het nu voor uw auto is, uw huis, uw gezondheid of uw gezin, kies de verzekering die het best bij u past. Contacteer een agent of verzekeringsmakelaar en vertel hem wat u nodig hebt.    

Bankiers, boekhouders, advocaten… Omring u met bekwame mensen

Voor het beheer van uw geldzaken kunt u terecht bij een bankier of boekhouder. Uw geldtransacties worden in goede banen geleid door uw bank. Die zorgt ook voor uw kredietaanvragen, zoals een hypothecaire lening.

Is er een belangrijke verandering in uw leven? Ga dan langs bij uw notaris of neem indien nodig een advocaat onder de arm.

Een eigen zaak starten?

Als u uw eigen zaak opstart, vergeet dan niet dat er administratieve en ondersteunende diensten aan bedrijven bestaan. Evalueer uw financiële middelen en stel een actieplan op. Financiële holdings kunnen u de nodige fondsen helpen te vinden. Of zoek zelf uw eigen investeerders.

Voor het aanwerven van uw personeel kunt u beroep doen op een interimkantoor om de ideale kandidaten te vinden. Uw boekhouding vertrouwt u best toe aan accountants en belastingadviseurs. Dat is handig voor het invullen van uw belastingbrief of als u bezoek krijgt van een bedrijfsrevisor.

 

Vind in België met 1207

Bel 1207 voor een gepersonaliseerde zoekopdracht. Onze operatoren helpen u
met plezier, 24u op 24!